SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskoga EnduroKlubb

Kilsta Raceway stängs av helt tillsvidare!
2023-05-10 21:00

Vill meddela alla våra medlemmar och icke-medlemmar om att Kilsta Raceway stängs av på heltid för träning/tävling tillsvidare.

 

Det pågår en miljöutredning av fastigheten då tidigare verksamhet dumpat miljöfarligt avfall på området. Det medför att vår bandepå/parkering ej får beträdas då denne ligger inom samma fastighet som utreds.

 

Med anledning av ovanstående samt att ny bandragning blir, dels för extrem för 85cc att köra på och dels för att andra markägare involveras med negativ effekt, har styrelsen fattat beslut om att ställa in klubbtävlingen i Skoj på hoj för denna bana den 11/6-2023.

 

Tävlingskommittén har fått i uppdrag av styrelsen att kika på möjligheten med annan ersättningsbana för det aktuella tävlingsdatumet. Mer information om detta läggs ut löpande.

 

Motorsportsveckan har sitt event "Battle of city" 16/6 och "Battle of Vikings" den 17/6 som planerat. Tillfällig infart och tillfälligt tillstånd från annan närliggande markägare möjliggör att endast denna extremtävling kan hållas i skogen på Kilsta Raceway.

 

Vi hoppas att alla åkare har förståelse för detta och nyttjar Tolen och Öfalla mer, vi kommer att se över dessa banor lite extra under säsongen!

 

//Styrelsen

 
Sponsorer