SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskoga EnduroKlubb

Karlskoga Enduroklubb arrangerar Enduro SM 2024
2023-10-12 14:32

Hej på er alla klubbmedlemmar, vänner och bekanta!

 

Som ni nu kan se kommer vi att arrangerar Enduro SM den 7-9 Juni 2024 och klasserna är SM, USM och även Guldhjälmsklasserna!

 

Vi i styrelsen och tävlingskommittén tycker att det här ska bli otroligt spännande och roligt!

 

För att bedriva denna form av tävlingar under en och samma helg behöver vi självklart hjälp på flera poster!

Allt från att vara tidtagare, banbyggare och funktionärer m.m. Det kan innebära arbete innan under och efter tävling. Vi säger inte att ni behöver vara delaktiga alla dagar😊

 

De som är med och hjälper till kommer även få chansen att efter avslutad tävlingshelg få provköra samtliga SM-sträckor🛵💨

 

Karlskoga Enduroklubb behöver ha personer som garanterat kan ställa upp på viktiga poster, självklart kan sjukdomsfall inträffa därav behöver vi även reserver på diverse poster! 

Vi söker med detta även sponsorer till denna tävling där reklamplats kommer att finnas på samtliga tävlingssträckor, crosströjor samt hemsida, hör av er till Daniel Berg för vidare diskussion!

 

Anmäl ert intresse i kommentarsfältet på Facebook för att vara delaktiga i det största och häftigaste eventet i Karlskoga 2024!

 

 
Sponsorer