SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskoga EnduroKlubb

Öfalla
 

3st banslingor som erbjuder varierad träning med smala och breda spår, sand, berg och sten med inslag av branta backar.

 

Öppettider enligt träningskalender, status på banan om anläggningen är öppen eller stängd står under information på första sidan, då gäller EJ träningskalender eller övriga öppettider! 

 

Barnbana

Lördagar 10.00-17.00

Tisdagar 17.00-21.00

 

Vänster/Höger-sida

Lördagar 13.00-17.00  (Reserverad för barn/ungdoms-träningar mellan 10.00-13.00)

Tisdagar 17.00-20.00   (Reserverad för barn/ungdoms-träningar mellan 17.00-20.00 på någon sida, kika vid infart till anläggningen vilken sida som är öppen för allmän träning)

 

 

Barnbana

Spår med hårdpackad sand som underlag med mindre gupp.

Klassning: Lättåkt

Banlängd 500meter.

Bänkar och bord.

 

Vänstersida:

Långvarv erbjuder erbjuder smala och breda spår med sektioner av stalp och även snabba partier med sandunderlag, sten och branta backar.

Klassning: Medelsvår

Kortvarv erbjuder smala och breda spår med sektioner av stalp och även snabba partier med sandunderlag och mindre backar med sand. 

Klassning: Lättåkt

 

Högersida

Långvarv erbjuder breda spår med sektioner av små stalp och riktigt snabba partier med sandunderlag och mindre backar med sand och övergår i smala skogspartier med stalp och lite runt stenmaterial.

Klassning: Lättåkt

Kortvarv erbjuder breda spår med sektioner av små stalp och riktigt snabba partier med sandunderlag och mindre backar med sand. 

Klassning: Lättåkt

 
Sponsorer