SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskoga EnduroKlubb

Bli medlem i Karlskoga Enduro Klubb
Bli medlem här!
Pga tekniska problem kan ni ej lösa medlemskap för 2024...
2023-11-30 21:07

Hej!

 

Vi jobbar för fullt med att lösa detta!

Mvh Karlskoga Enduroklubb

Nu öppnar vi upp våra banor igen!
2023-11-20 09:00

Öfalla och Tolen öppnar upp igen för träning enligt träningskalender!

 

OBS! Kika vid infarten vilken sida som är öppen på Öfalla! 

 

Pga växlande väder kan bana/banor stängas igen med kort varsel för att bevara spåren, håll utkik på hemsidan innan ni åker till respektive träningsanläggning!

 

Mvh Karlskoga Enduroklubb

Karlskoga Enduroklubb arrangerar Enduro SM 2024
2023-10-12 14:32

Hej på er alla klubbmedlemmar, vänner och bekanta!

 

Som ni nu kan se kommer vi att arrangerar Enduro SM den 7-9 Juni 2024 och klasserna är SM, USM och även Guldhjälmsklasserna!

 

Vi i styrelsen och tävlingskommittén tycker att det här ska bli otroligt spännande och roligt!

 

För att bedriva denna form av tävlingar under en och samma helg behöver vi självklart hjälp på flera poster!

Allt från att vara tidtagare, banbyggare och funktionärer m.m. Det kan innebära arbete innan under och efter tävling. Vi säger inte att ni behöver vara delaktiga alla dagar😊

 

De som är med och hjälper till kommer även få chansen att efter avslutad tävlingshelg få provköra samtliga SM-sträckor🛵💨

 

Karlskoga Enduroklubb behöver ha personer som garanterat kan ställa upp på viktiga poster, självklart kan sjukdomsfall inträffa därav behöver vi även reserver på diverse poster! 

Vi söker med detta även sponsorer till denna tävling där reklamplats kommer att finnas på samtliga tävlingssträckor, crosströjor samt hemsida, hör av er till Daniel Berg för vidare diskussion!

 

Anmäl ert intresse i kommentarsfältet på Facebook för att vara delaktiga i det största och häftigaste eventet i Karlskoga 2024!

 

Barn & Ungdomsträningar drar igång igen efter sommaruppehållet!!
2023-08-21 19:14

Välkomna tillbaka till träningar på Öfalla! 

 

Imorgon Tisdag drar vi igång igen!!

Kilsta Raceway stängs av helt tillsvidare!
2023-05-10 21:00

Vill meddela alla våra medlemmar och icke-medlemmar om att Kilsta Raceway stängs av på heltid för träning/tävling tillsvidare.

 

Det pågår en miljöutredning av fastigheten då tidigare verksamhet dumpat miljöfarligt avfall på området. Det medför att vår bandepå/parkering ej får beträdas då denne ligger inom samma fastighet som utreds.

 

Med anledning av ovanstående samt att ny bandragning blir, dels för extrem för 85cc att köra på och dels för att andra markägare involveras med negativ effekt, har styrelsen fattat beslut om att ställa in klubbtävlingen i Skoj på hoj för denna bana den 11/6-2023.

 

Tävlingskommittén har fått i uppdrag av styrelsen att kika på möjligheten med annan ersättningsbana för det aktuella tävlingsdatumet. Mer information om detta läggs ut löpande.

 

Motorsportsveckan har sitt event "Battle of city" 16/6 och "Battle of Vikings" den 17/6 som planerat. Tillfällig infart och tillfälligt tillstånd från annan närliggande markägare möjliggör att endast denna extremtävling kan hållas i skogen på Kilsta Raceway.

 

Vi hoppas att alla åkare har förståelse för detta och nyttjar Tolen och Öfalla mer, vi kommer att se över dessa banor lite extra under säsongen!

 

//Styrelsen

Bli medlem här!
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer