Öfalla & Tolen öppet enligt träningskalender!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskoga EnduroKlubb

Bli medlem i Karlskoga Enduro Klubb
Bli medlem här!
Till er som tränar på tisdagar i Öfalla!
2023-08-21 19:24

När Barn & Ungdomsträningar pågår, dvs Tisdagar 22/8-31/10, så är det av yttersta vikt att kika på vilken sida som är öppen för allmän träning!

 

Det är förbjudet att åka på den sida som Barn & ungdom håller till på, det förbudet gäller även innan vår träning som börjar kl 18.00, då ledare kan vara ute och ändra spår.

 

Vänligen respektera detta för att undvika olyckor.

Barn & Ungdomsträningar drar igång igen efter sommaruppehållet!!
2023-08-21 19:14

Välkomna tillbaka till träningar på Öfalla! 

 

Imorgon Tisdag drar vi igång igen!!

Återkallar alla vattenflaskor!
2023-07-15 10:00

--->   Bokning/betalning   <---

 

Vattenflaskorna håller inte den kvalitet som dom borde göra, därav återkallar vi flaskorna. Alla som köpt en vattenflaska behöver återlämna dom antingen i postlådan hos mig (Daniel B.) eller direkt till Fabriqen (gamla Arena Reklam som ligger på Skogsbovägen mittemot Jem & Fix).

 

Ni som köpt en flaska kommer att ersättas med en mycket bättre efter sommaren!

Skoj på Hoj deltävling 3, den 11/6 utgår!
2023-06-02 23:40

Tävlingskommittén har beslutat att ställa in den 3:e deltävlingen som skulle ha gått av stapeln den 11/6 pga brist på lämplig bana att ersätta Kilsta Raceway med.

 

Vi får blicka framåt och se om det finns möjlighet att klämma in en extra deltävling under hösten!

 

Ha de gott så länge // Tävlingskommittén

Kilsta Raceway stängs av helt tillsvidare!
2023-05-10 21:00

Vill meddela alla våra medlemmar och icke-medlemmar om att Kilsta Raceway stängs av på heltid för träning/tävling tillsvidare.

 

Det pågår en miljöutredning av fastigheten då tidigare verksamhet dumpat miljöfarligt avfall på området. Det medför att vår bandepå/parkering ej får beträdas då denne ligger inom samma fastighet som utreds.

 

Med anledning av ovanstående samt att ny bandragning blir, dels för extrem för 85cc att köra på och dels för att andra markägare involveras med negativ effekt, har styrelsen fattat beslut om att ställa in klubbtävlingen i Skoj på hoj för denna bana den 11/6-2023.

 

Tävlingskommittén har fått i uppdrag av styrelsen att kika på möjligheten med annan ersättningsbana för det aktuella tävlingsdatumet. Mer information om detta läggs ut löpande.

 

Motorsportsveckan har sitt event "Battle of city" 16/6 och "Battle of Vikings" den 17/6 som planerat. Tillfällig infart och tillfälligt tillstånd från annan närliggande markägare möjliggör att endast denna extremtävling kan hållas i skogen på Kilsta Raceway.

 

Vi hoppas att alla åkare har förståelse för detta och nyttjar Tolen och Öfalla mer, vi kommer att se över dessa banor lite extra under säsongen!

 

//Styrelsen

Bli medlem här!
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer